Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Het Gele Huis

Leeuwarden

De B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk ten zuidoosten van het mooie centrum en historische binnenstad van Leeuwarden met zijn vele musea, leuke winkeltjes, cafés, restaurantjes en markante stadsgezichten.

De B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk ten zuidoosten van het mooie centrum en historische binnenstad van Leeuwarden met zijn vele musea, galeries, leuke winkeltjes, eetgelegenheden en markante stadsgezichten.

U heeft de beschikking over een tweepersoonskamer met 2 eenpersoons box springbedden, eigen badkamer met douche en ligbad en apart toilet. Er is beveiligd draadloos internet en kabeltelevisie aanwezig. Op de kamer kunt u zelf gratis koffie en thee zetten. Ter ontspanning liggen er diverse tijdschriften en boeken als ook enkele gezelschapsspellen.Tevens kunt u gebruik maken van het terras in de achtertuin.

Het Friese ontbijt wordt 's morgens bij u op de kamer geserveerd. 

De kosten voor een verblijf in Het Gele Huis zijn per nacht voor 2 personen € 90,00 inclusief ontbijt en gebruik van twee stadsfietsen en voor 1 persoon € 55,00 inclusief ontbijt en gebruik stadsfiets. Ik ben daarnaast verplicht om toeristenbelasting in rekening te brengen, € 1,65 per persoon/per nacht. Deze kosten dient u bij aankomst uitsluitend contant te voldoen.

U kunt inchecken tussen 17.00-20.00 uur. Uitchecken tot 10.00 uur. Contante betaling bij aankomst of terplekke overboeken.

Er mag in de B&B niet gerookt worden maar wel op het terras achter het huis. 

Huisdieren zijn niet toegestaan. Hier in Het Gele Huis wonen 2 katten, Diesel en Dolly.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo B&B Het Gele Huis

B&B Het Gele Huis
Gysbert Japicxstraat 25
8933 AZ Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten