Ga naar inhoud
Favorieten 0

Natuurlijk De Veenhoop - 't Rak

de Veenhoop

Groepsaccommodatie met schitterende serre

't Rak is een prachtige groepsaccommodatie met een groots uitzicht vanuit de serre. Er is tevens een grote woonruimte met zithoek, barretje en een keuken met acht kookplaten, een oven, twee spoelbakken en een professionele afwasmachine. Er zijn 12 slaapkamers in 't Rak, 11 daarvan zijn geschikt voor vier personen en de 12e slaapkamer is geschikt voor twee personen. Dit maakt dat de groepsaccommodatie geschikt is voor 46 personen. Iedere slaapkamer beschikt over een wastafel met warm en koud water. Er zijn 5 douches en 4 toiletten in 't Rak.

Ligging
De groepsaccommodaties van de Veenhoop liggen in het gelijknamige dorp. De Veenhoop ligt precies tussen Grou en Drachten, beide dorpen zijn per auto in twintig minuten te bereiken. Zowel in Grou als Drachten vind je supermarkten, winkels en restaurants. De accommodaties van de Veenhoop liggen nagenoeg direct aan doorgaand vaarwater, je kunt bij de groepsaccommodaties (zeil)boten huren en daarmee de omgeving vanaf het water verkennen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Rondom de groepsaccommodaties is een groot speelveld waar je kunt voetballen, volleyballen, tafeltennissen bij een van de twee tafels.

Belangrijk om te weten
Onze accommodatie is zeer geschikt voor scholen, families en vriendengroepen met gezinnen. De accommodatie is niet geschikt voor studentenverenigingen en vrijgezellenfeesten. Er ligt een kussen klaar. Slaapzak/dekbed en bedlinnen dien je zelf mee te nemen. Mocht je een linnenpakket huren, dan ligt er een dekbed met linnen klaar;

Elektriciteitskosten zijn op nacalculatie

Groepsgrootte event:
max. 46 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Natuurlijk De Veenhoop - 't Rak

Eyzingapaed 7
9215 VV de Veenhoop
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten