Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Dijkvilla 5 personen

Makkum

Vijfpersoons dijkvilla aan het IJsselmeer

Vrijstaande villa met een groot terras met uitzicht op het prachtige IJsselmeer. De woonkamer is voorzien van een zithoek en open keuken met magnetron, broodrooster en koel/vriescombinatie, et cetera. In totaal beschikt deze villa over drie slaapkamers en een badkamer met een ligbad en douche.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 5 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Dijkvilla 5 personen

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten