Ga naar inhoud
MAP

Camping Ykema

Sandfirden

De camping is een kleine gezellige camping direct aan het water gelegen. Het water, 'De Flakke Brekken', staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet je hier volop van ruimte...

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

De camping is een kleine gezellige camping direct aan het water gelegen. Het water, 'De Flakke Brekken', staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet je hier volop van ruimte en rust. De camping is gesitueerd rondom een boerderij en hierdoor kun je genieten van de dieren en de bedrijvigheid die het boerenleven met zich meebrengt. Daarnaast zijn de omstandigheden hier ideaal om te zeilen. Vanaf de camping stap je zo het water in om te zwemmen of stap je makkelijk aan boord van je (huur)boot. Naast 25 kampeerplaatsen beschikt de camping over een groepsaccommodatie, blokhutten en een glamping tent. Tevens zijn er leuke activiteiten om te doen. In de 'slecht weer' accommodatie zijn diverse spelletjes, een tafeltennistafel en een voetbalspel, geschikt voor alle leeftijden. Ook bevindt zich er een bibliotheek. Buiten op het veld is een mooie speelvijver, zandbak, schommel en een trampoline voor de jeugd. Naast deze activiteiten is er de boerderij. Op de boerderij zijn dieren aanwezig, zoals kalfjes, een paard en geiten. De kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren. Wil je het water op, maar zelf geen boot? Geen punt! Er worden verschillende boten verhuurd op de camping.

Ligging
De camping ligt bij het dorpje Sandfirden in Friesland, in het midden van weilanden en de meren. Het is een kleine camping aan het water en ligt aan ‘De Flakke Brekken’. Deze staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet je hier volop van ruimte en rust. De camping is gesitueerd rondom een boerderij en hierdoor kun je genieten van de dieren en de bedrijvigheid die het boerenleven met zich meebrengt. Daarnaast zijn de omstandigheden hier ideaal om te zeilen.

Hjir fine jo Camping Ykema

Adres:
nummer 11
8613 JH Sandfirden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten