Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping Ykema

Sandfirden

De camping ligt aan het water in het prachtige merengebied van Zuidwest Friesland en beschikt over vele voorzieningen. Naast de mogelijkheid om een plaats te reserveren voor je tent, caravan of camper is het ook een optie om te kiezen voor de groepsaccommodatie,...

De camping ligt aan het water in het prachtige merengebied van Zuidwest Friesland en beschikt over vele voorzieningen. Naast de mogelijkheid om een plaats te reserveren voor je tent, caravan of camper is het ook een optie om te kiezen voor de groepsaccommodatie, de blokhutten of glampingtent. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot en met veertig personen maar kan ook worden geboekt voor kleinere groepen. De blokhutten en glampingtent zijn geschikt voor een gezelschap tot en met vijf personen.

Ook is er een mooi ruim toiletgebouw aanwezig, met toiletten, 6 douches, een wasserette en babyruimte. De 6 douches zijn voorzien van doucheautomaten en werken op € 0.50 cent muntjes. Voor onze gasten die slecht ter been zijn is een invalideruimte beschikbaar. Op de zijkant van het toiletgebouw is er gelegenheid om je afwas te doen.

Ligging
De camping ligt bij het dorpje Sandfirden in Friesland, in het midden van weilanden en de meren. Het is een kleine camping aan het water en ligt aan ‘De Flakke Brekken’. Deze staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet je hier volop van ruimte en rust. De camping is gesitueerd rondom een boerderij waar er geitjes, kippen, konijnen en schapen rondlopen. Daarnaast zijn de omstandigheden ideaal om te zeilen/varen. Ook zijn er prachtige fietsroutes en is er altijd van alles te beleven in de omgeving Sûdwest-Fryslân.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Ykema

nummer 11
8613 JH Sandfirden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten