Ga naar inhoud
Favorieten 0

Luxe vakantiewoning aan het water met sloep

Stavoren

Deze splinternieuwe 6-persoons vakantievilla is te huur voor wie liefde heeft voor water. Deze ruime vakantievilla met 3 slaapkamers ligt in de wijk: Woonwaterrijck.

Deze splinternieuwe 6-persoons vakantievilla Waterliefde is te huur voor wie liefde heeft voor water. Deze ruime vakantievilla met 3 slaapkamers ligt in de wijk: Woonwaterrijck. Uw achtertuin grenst direct aan het water dat in verbinding staat met doorgaand vaarwater en ook het centrum van het gezellige en levendige elfsteden-stadje Stavoren ligt om de hoek. 

De vakantiewoning is modern ingericht. De vele ramen rondom bieden zicht op het omringende water. Op de ruime houten vlonder direct aan de waterzijde kunt u lekker loungen op de ruime loungebank. 

Ook kunt u vanaf het terras het water in om lekker te zwemmen of gebruik maken van de zwemtrap. Er is ook een buitendouche. In de achtertuin vindt u naast de oyale loungebank ook strandstoelen en tevens een ruime veranda met eettafel, BBQ en terrasvermarming.

U heeft uw eigen steiger van ruim 17 meter. Er ligt een electrische sloep voor u klaar. U kunt hiermee geruisloos en milieuvriendelijk de Friese wateren verkennen. De ideale manier om te onthaasten en te genieten van de omgeving en uw gezelschap. 

De vakantiewoning beschikt over een woonkamer met vloerverwarming en een leefkeuken met kookeiland. De keuken is voorzien van alle luxe, waaronder naast de koelkast een geïntegreerde kookplaat inclusief afzuiging, een vaatwasser, een oven, een Nespresso koffiezetapparaat en een kook-kraan. De slaapkamers zijn voorzien van boxspring-bedden die naar wens opgemaakt kunnen worden als twee of een persoonsbedden. De slaapkamers beschikken over airco. In de bijkeuken/berging vindt u een extra koelkast met vriesvak en tevens een wasmachine en droger. Er is hier ook plek voor uw eigen spullen. U kunt hier bijvoorbeeld uw (electrische) fietsen stallen en opladen. 

In de vakantiewoning kunt u gebruik maken van WIFI en ook zijn er een aantal vaste ethernet punten aanwezig.  Op het eigen terrein van de villa kunt u kosteloos parkeren en er is ook een laadpaal aanwezig voor een electrische auto.  

De vakantiewoning ligt in een waterrijke wijk met villa's met zowel een recreatieve als permanente bestemming. Dat de villa en ook de omringende huizen ook permanent mogen worden bewoond ziet u terug in de kwaliteit van de woningen, die dus ook allen voldoen aan het bouwbesluit. Iedere woning in de wijk is anders, wel zijn alle woningen geïnspireerd op de visserswoningen zoals die als vanouds werden gebouwd in Stavoren, waarbij een punthuisje de basis vormt. Zo vormen de woningen in deze wijk in stedenbouwkundig opzicht toch met elkaar een harmonieus geheel. 

Villa Waterliefde heet u graag welkom aan, op en in het water!

Bekijk op de site www.villawaterliefde.nl welke periode er nog vrij is. Ook kunt u daar de reactie bekijken van de gasten die al in de villa zijn verbleven en u kunt zich daar aanmelden voor een nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van de onze verhuur mogelijkheden in Stavoren. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Luxe vakantiewoning aan het water met sloep

Stavoren
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten