Ga naar inhoud
Favorieten 0

TOP De Veenhoop

De Veenhoop

Vanaf de TOP in het centrum van het dorp De Veenhoop, kun je zo natuurgebied De Kraanlannen of Nationaal Park De Alde Feanen intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren, om van hieruit heerlijk te gaan fietsen, wandelen of varen in een landelijke omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en meestal is er ook horeca met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan bezienswaardigheden over de omgeving aangegeven.

De TOP in De Veenhoop is gelegen op parkeerterrein It Stalt in het centrum van het dorp (tegenover restaurant It Polderhûs).

Dichtbij staat een bushalte en er is een aanlegvoorziening voor boten. De locatie is uiteraard ook goed bereikbaar met de auto. 

Op het parkeerterrein van dit Toeristisch Overstap Punt is er altijd voldoende ruimte om je auto te parkeren, en vanaf daar kun je zo natuurgebied De Kraanlannen of Nationaal Park De Alde Feanen intrekken!

Hjir fine jo TOP De Veenhoop

Adres:
Kraenlânswei 1
9215 VZ De Veenhoop
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten