Ga naar inhoud
Favorieten 0

In de Brouwerij

Leeuwarden

Dé stadsbrouwerij van Leeuwarden

In De Brouwerij is een Grand Café, brouwerij en hotel in het bruisende centrum van Leeuwarden. In De Brouwerij dompelt je onder in de wereld van bier. Hoe werd bier vroeger gebrouwen, en hoe wordt dat op de dag van vandaag gedaan? Eén ding is zeker: je gaat een ware beleving tegemoet. Drink en dineer op de plek waar de brouwketels en prachtige plafonds de ambiance versterken. En wist je dat hier vroeger, op precies deze plek, het koetshuis stond? 

Ooit waren er in Leeuwarden meer dan 100 stadsbrouwerijen. In 1865 sloot helaas de laatste stadsbrouwerij zijn deuren. Sinds de komst van In de Brouwerij kan de stad weer genieten van een unieke horecagelegenheid. Met de allure van toen en de uiterst moderne elementen van nu.

Het hotel beschikt over 11 sfeervolle en comfortabele hotelkamers. De kamers bevinden zich op de bovenste twee etages van het voormalig koetshuis. Je kunt kiezen voor de elitesuites op de bovenste verdieping of voor de arbeiderssuites een verdieping lager. Het zijn allemaal moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De kamers hebben allemaal een karakteristieke sfeer en een fantastisch uitzicht over de binnentuin, de brouwerij of het Zaailand.

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten