Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeildag op de Lemsteraak

Dit evenemint is al west

Regio Sneek

Unieke belevenis in Friesland: zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Een zeiltocht met vrienden, familie of zakelijk. De ervaring zal een blijvende indruk maken over hoe een aak zeilt op het water...

Unieke belevenis in Friesland: zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Een zeiltocht met vrienden, familie of zakelijk. De ervaring zal een blijvende indruk maken over hoe een aak zeilt op het water in Friesland. Zowel op de Friese meren of langs de vaarten en kanalen als op het IJsselmeer is deze unieke manier van watersport beleven mogelijk. Afhankelijk van het weer kun je actief meezeilen of juist lekker ontspannen.

Binnenin de kombuis van de Lemsteraak is er aandacht voor de smaak van typisch Friese streek producten. Deze worden verwerkt in een prachtige biologische lunch die wordt genuttigd aan boord.

09.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek 09.30 uur: Trossen los en gaan. Drankjes kunnen tijdens de vaartocht besteld worden. 12.30 uur: Halverwege de zeiltocht gaan we voor anker of meren we aan bij een eiland en kunnen jullie genieten van een luxe biologische lunch aan boord met de smaak van typisch Friese streekproducten luxe sandwiches, keuze uit verschillende dranken en soep die aan boord bereid wordt. 17.15 uur: Terugkomst in de haven van Woudsend. Onder het genot van ons ‘aanleggertje’, praten we aan boord nog even na over de belevenissen van de dag. 17.30 uur: Afsluiten. Optioneel kun je nog borrelen aan boord

We varen alleen bij omstandigheden die aantrekkelijk zijn voor de gasten aan boord. Indien nodig zoeken we samen naar een juiste oplossing voor een vaartocht met fijne omstandigheden. Sail Events Friesland biedt tijdens de vaartocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de rondvaart kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel of diner verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Ligging
Locatie van het schip: Waechswal (achter de Spar). In de Haven van Woudsend. Je kunt je auto parkeren aan de Lynbaen 15 in Woudsend.

Belangrijk om te weten
Het schip is een kwartier voor afvaart geopend. Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. De vaart gaat door als er minimaal 5 personen zijn aangemeld. Het max. aantal personen is 13. Bij meer dan 13 personen graag contact opnemen via 06-23 28 4719 of info@saileventsfriesland.nl.

Het is aan te raden om gympen aan te doen, een windjack en zonnebril, zonnecap/hoed en zonnebrandcrème op te doen. Optioneel -als het weer het toelaat- kun je je zwemkleding en een handdoek meenemen.

Wanneer:
t/m 12 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Zeildag op de Lemsteraak

Regio Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten