Ga naar inhoud
Favorieten 0

Oernachtsje yn in Bêd en Breakfast yn Fryslân

De sfear fan in bêd en brochje yn Fryslân is net te evenaren. ûntdek nijsgjirrige plakken, gastvrije Friezen, unike akkommodaasjes en uitmuntende service yn in fan ús gâns B&Bs dy't de provinsje ryk is. Libben as in Frysk wie noch nea sa maklik.

Wat sikest

Vind jouw bestemming

1 t/m 24 van 261 resultaten

 • B&B Pension Op 'e Koai

  Direct boekbaar

  B&B Pension Op 'e Koai

  Deze heerlijke B&B is gesitueerd in een prachtig landhuis. Het heeft 5 compleet ingerichte luxe kamers die allemaal hun eigen thema hebben en...

  Jirnsum
 • Bij Maus B&B

  Bij Maus B&B

  In de rust en vrijheid van De Peinder Mieden, aan de rand van het gelijknamige natuurgebied, staat 'Bij Maus’, met een zonnig terras gelegen aan de doorgaande route van Drachten naar Oudega en het watersportdorp Eernewoude.

  Opeinde
 • Bed & Breakfast / Mini Camping De Salix

  Bed & Breakfast / Mini Camping De Salix

  Bed & Breakfast / Mini Camping De Salix ligt in landelijke buitengebied net buiten Franeker. De Salix heeft 4 royale B&B kamers, 2 houten chalets/trekkershutten, appartement en mini camping.

  Hitzum
 • Beach Suite

  Beach Suite

  Lúkse suite mei sicht op de haven/Ijsselmeer en strân. Extra: oanlisplak foar boat.

  Lemmer
 • Marinaveste Campevaer

  Marinaveste Campevaer

  Overnachten in Sneek op drie minuten vaar- en loopafstand van de waterpoort; een toegankelijke uitvalsbasis voor watersporters, camperliefhebbers en stedentrippers. Je overnacht er in nautische sferen.

  Sneek
 • The Music Box

  The Music Box

  The Music Box is een guesthouse met een muzikale vibe. Bijzonder ingericht en met eigen sanitair en terras. Je logeert in een monumentale woning aan de rand van het centrum, met zicht op de Noorderbrug en het stadspark.

  Leeuwarden
 • B&B Hoptille

  B&B Hoptille een Friese oase van rust en ontspanning!

  Temidden van de weilanden, bij de Bolswardertrekvaart, onder de rook van Leeuwarden, ligt B&B Hoptille, een Friese oase van rust en ontspanning.

  HILAARD
 • B&B Barhûs

  B&B Barhûs

  Op in earder boerehiem ûnder de reek fan Ljouwert steane twa túnhûskes, hiel geskikt foar in noflik ferbliuw fan in tal dagen.

  Leeuwarden
 • B&B Hippe Schuur

  B&B Hippe Schuur

  B&B Hippe Schuur in Tytsjerk is een voormalige stal met twee luxe gastenkamers. Onze duurzame B&B is van alle gemakken voorzien. Zo is er een laadpaal een overdekt buitenterras, sfeerhaard, airco, een goed bed en een heerlijk vers ontbijt.

  Tytsjerk
 • B&B It Hof

  B&B It Hof

  Kom overnachten bij B&B It Hof in Easterein; een prachtig vertrekpunt voor mooie wandelingen en fietstochten.

  Easterein
 • B&B it Mar

  B&B it Mar

  B&B it Mar is gevestigd in één van de oudste verveningsdorpen van Nederland. Het ligt op een paar minuten lopen van het centrum van Heerenveen.

  Heerenveen
 • De Oare Keamer

  De Oare Keamer

  Luxe en betaalbaar overnachten in het historische centrum van Kollum kan in De Oare Keamer; de voormalige woning van de plattelandsdokter.

  Kollum
 • Bed & Breakfast Volonté

  Bed & Breakfast Volonté

  Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté (Fries: Bêd & Brochje) gesitueerd, geschikt voor twee personen.

  Ysbrechtum
 • Harns Staete, Bêd en Breakfast en Vergader- Trening- en inspiratiecentrum

  Harns Staete, Bêd en Breakfast en Vergader- Trening- en inspiratiecentrum

  Harns Staete is in Bêd en Breakfast en in vergader- trening en inspiratiecentrum yn in skitterjend verbouwde kop hals romp buorkerij op in landgoed fan 7000m2 oan de Elfstedenroute. Ynspirearjend trene of gearkomme, oernachtsje of combi.

  Harlingen
 • Sela Tuinen en B&B Tuinkamer

  Sela Tuinen en B&B Tuinkamer

  Selatuinen, meer dan een tuin alleen De tuin van Ingrid Cornelisse aan De Bult in het buitengebied van Appelscha is niet alleen het visitekaartje van haar ontwerpbureau, maar inmiddels ook een plek waar muziekliefhebbers samenkomen en waar B&

  Appelscha
 • Terpbuorkerij Stilleven

  Terpbuorkerij Stilleven Terpboerderij Stilleven: waar je rust, beleving en inspiratie vindt...

  Dizze 200 jier âlde monumentale buorkerij op de verstilde terp fan Jannum biedt 4 nije prachtige, sfearfolle B&B-kamers mei eigen lúkse brûs en wc. Bygelyks foar in hearlik ferbliuw mei syn twaën of mei in groep freonen. In wiere belibbing.

  Jannum
 • Boer & Breakfast Klein Berkensteijn

  Boer & Breakfast Klein Berkensteijn

  Aan het einde van een 500 meter lange privéweg in Kootstertille vind je het prachtige Klein Berkensteijn, de Boer & Breakfast van Reinoud Koster en Griet Heeg. Rust, stilte, een prachtig uitzicht en Friese paarden zijn de unieke kenmerken.

  Kootstertille
 • B&B 1774

  B&B 1774

  Gastenverblijf / vakantie appartement met als optie ontbijt, gelegen op een unieke locatie gevestigd in een traditionele fryske kop-hals-romp boerderij uit het jaartal 1774.

  Blije
 • Molepôlle 6

  Molepôlle 6

  Een geheel verbouwd en stijlvolle dubbelwoning aan de Zuiderkade in Franeker. Volledig gestript, opnieuw ingedeeld en feitelijk helemaal nieuw. Ook de buitenzijde is volledig gerenoveerd. Het logement is op het zuiden gelegen, biedt veel privacy.

  Franeker
 • Dorpskerk Oosterwolde

  Dorpskerk Oosterwolde

  In het waterrijke dorpje Oosterwolde kun je overnachten in de mooie rijksmonumentale Dorpskerk.

  Oosterwolde
 • B&B De Oude Dame

  B&B De Oude Dame

  Bliuwend yn in ryksmonumint yn Fryslân De Oude Dame yn Easterein, stylfolle, hat soms lêst fan leeftydsûntstekken, mar altyd waarm en mei iepen earms. Dit is hoe't wy it prachtige gebou wêryn wy libje ûnderfine en wy diele dizze ûnderfining bliid mei jo.

  Easterein
 • Het Wetterhûske

  Het Wetterhûske

  Welkom aan de grachtengordel van Franeker. Vakantiehuis het Wetterhûske heeft haar naam te danken aan de bijzondere plek: zo’n beetje in het water. Het pittoreske vakantiehuisje is in 1697 gebouwd en is stijlvol verbouwd tot een geriefelijk logement.

  Franeker
 • Friese Hoeve Sneek

  Friese Hoeve Sneek

  Vieren, ontmoeten, slapen en meer. Een evenementenlocatie in een unieke omgeving met de mogelijkheid om te overnachten in onze ruimtelijke en sfeervolle boerderij.

  Sneek
 • Herberg Boswijck

  Herberg Boswijck

  Gelegen tussen de Friese Meren en de bossen van Gaasterland, biedt Herberg Boswijck u een mooie uitvalsbasis voor een actieve dag in de natuur. In het nabijgelegen Balk kunt u eten en o.a. winkelen en in het stadje Sloten proeft u de echte Friese cultuur.

  Wijckel