Ga naar inhoud
Favorieten 0

Sliepe yn in hotel of hostel yn Fryslân

Op sykje nei in comfortabele akkommodaasje yn Fryslân? Kies dan út ús romme oanbod hotels en hostels troch de hiele provinsje. Of do no giet foar lúkse, modern, klassyk, lanlik of back to basics: der is altyd in hotel dat by dy past. Boek fluch do perfekte akkommodaasje en do fakânsje of wykeintsje wei kin begjinne.

Wat sikest

Gebiet

101 risseltaten

 • Hotel-restaurant Zee van Tijd Holwerd

  Hotel-restaurant Zee van Tijd Holwerd

  Hotel-restaurant Zee van Tijd Holwerd is gelegen in het dorpje Holwerd, daar waar de veerboot naar Ameland vertrekt.

  Holwerd
 • Grandcafé & Hotel Goerres

  Grandcafé & Hotel Goerres

  In het hart van Friesland, te midden van de Friese meren vindt U Grandcafé en Hotel Goerres. Kom genieten aan ons mooie overdekte terras aan het water..

  Akkrum
 • Hotel Anne-Klare

  Hotel Anne-Klare

  Welkom bij Hotel Anne-Klare, een gastvrij en sfeervol boutiquehotel midden in het gezellige plaatsje Joure. Het hotel heeft 8 kamers die uniek en stijlvol zijn ingericht. Beneden in het hotel bevinden zich de koffiebar en de gelachkamer.

  Joure
 • Hotel Via Via

  Hotel Via Via

  Just a room

  Leeuwarden
 • Landgoed Lauswolt

  Landgoed Lauswolt

  Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Welkom op Landgoed Lauswolt.

  Beetsterzwaag
 • Van der Valk Hotel Hardegarijp

  Van der Valk Hotel Hardegarijp

  Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden is een sfeervolle klassieker in Friesland onder de vestigingen. Het gemoedelijke hotel met 32 kamers en een goed restaurant vormt een prima uitvalbasis om het mooie Friesland te verkennen.

  Hurdegaryp
 • Hotel Restaurant Princenhof

  Hotel Restaurant Princenhof

  Midden in het hart van Nationaal Park 'De Alde Feanen'

  Earnewâld
 • Van der Valk Hotel Sneek

  Direct boekbaar

  Van der Valk Hotel Sneek

  Vlak buiten Elfstedenstad Sneek, naast het Burgemeester Rasterhoffpark bevindt zich Van der Valk Hotel Sneek. Het hotel beschikt over 114 luxe kamers...

  Sneek
 • WestCord Strandhotel Seeduyn

  WestCord Strandhotel Seeduyn

  WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee...

  Vlieland
 • Hotel Workum

  Direct boekbaar

  Hotel Workum

  Dit hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Workum. Het hotel beschikt over verschillende types kamers, van standaard kamers tot comfortabele...

  Workum
 • De 4 Dames

  De 4 Dames

  Onze bistro laat het midden tussen een bar en een restaurant. Veel van onze gerechten hebben het formaat van een voor/tussengerecht. Naast onze specials -mediterrane charcuterie en seafood- hebben wij een wisselend aanbod van vlees en vegetarische gerecht

  Schiermonnikoog
 • Van der Valk Wolvega

  Van der Valk Wolvega

  Hotel van der Valk Wolvega-Heerenveen ligt aan de snelweg A32, tussen Steenwijk en Heerenveen en op een half uur rijden van Leeuwarden.

  Wolvega
 • Watertorenhotel Nes

  Watertorenhotel Nes

  In het Watertorenhotel Nes te Akkrum kunt u overnachten in luxe suites welke zijn gerealiseerd in het voormalige waterreservoir van de watertoren. Deze suites zijn split level en bieden een fantastisch uitzicht.

  Nes
 • Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

  Leeuwarden
 • Iselmar Sporthotel

  Direct boekbaar

  Iselmar Sporthotel

  Een verblijf in dit hotel betekend een aangenaam verblijf, zo kun je genieten in een van de comfortabele kamers maar je kunt ook gebruik maken van een...

  Lemmer
 • Strandhotel Terschelling

  Strandhotel Terschelling

  Het strandhotel op Terschelling ligt direct aan zee en strand met een schitterend uitzicht rondom. Een eenvoudig, comfortabel en sfeervol onderkomen. De plek voor een heerlijk verblijf aan zee.

  Formerum Terschelling
 • Van der Valk Hotel Drachten

  Van der Valk Hotel Drachten

  Hotel Drachten is door de centrale ligging in het noorden van het land bij uitstek geschikt als ontmoetingsplaats voor jouw bijeenkomsten.

  Drachten
 • Hotel De Groene Weide

  Hotel De Groene Weide

  Hotel De Groene Weide ligt op loopafstand van het centrum van Bolsward, bovendien ligt het hotel aan vaarwater zodat u met u sloep aan kunt meren voor het hotel.

  Bolsward
 • WestCord WTC Hotel Leeuwarden

  WestCord WTC Hotel Leeuwarden

  In het hart van Friesland schittert het WestCord WTC Hotel Leeuwarden nabij het centrum. Het hotel beschikt over 143 luxe en ruime kamers en een prachtig restaurant op de 11e verdieping. Daarnaast kun je bij ons altijd gratis en gegarandeerd parkeren!

  Leeuwarden
 • Villa Mar

  Villa Mar

  Villa Mar werd gebouwd in 1882 en is sinds 1991 een klein familiair hotel met 8 kamers, deze zijn individueel ingericht.

  Makkum
 • Markt23 Hotel

  Markt23 Hotel

  We verwelkomen u graag in Hotel Markt23. Ons hotel is gelegen in hartje Sneek en is de perfecte locatie voor een onvergetelijk verblijf. Ontmoet, geniet en voel u vooral thuis tijdens uw verblijf in ons stadshotel!

  Sneek
 • De Herberg van Smallingerland

  De Herberg van Smallingerland

  In Rottevalle een pittoresk dorp vlakbij Drachten en 20 minuten van Leeuwarden staat de indrukwekkende De Herberg van Smallingerland. Restaurant De Herberg is het een rijksmonument en het oudste pand (1791) in Rottevalle.

  Rottevalle
 • Havenkraan Harlingen

  Havenkraan Harlingen

  In de Havenkraan van Harlingen zet je het panorama naar je hand. Dag en nacht.

  Harlingen
 • WestCord Hotel Schylge

  WestCord Hotel Schylge

  WestCord Hotel Schylge, aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Alle kamers hebben een balkon of terras en in het restaurant worden culinaire hoogstandjes geserveerd.

  West-Terschelling