Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantiehuis Aquaholic

Koudum

Luxe villa met eigen aanlegsteiger aan open water met veel privacy

Deze woning is prachtig gelegen aan open water, tussen de meren de Fluessen en de Morra in. Vanaf je eigen steiger vaar je zo met je boot de meren op. Het vrijstaande huis is ruim opgezet en heeft een mooie grote tuin die overloopt in de steiger met een beschutte vlonder. Vanaf de comfortabele lounge banken heb je een fantastisch uitzicht op voorbij varende boten. Het huis heeft een lichte, moderne inrichting. Vanuit de woonkamer stap je via de openslaande tuindeuren zo lekker de zonnige tuin in. Door de halve cirkelvorm met veel ramen heb je een mooi uitzicht op de tuin en het water. De keuken heeft een kookeiland en alles is aanwezig om lekker te koken. De woning heeft drie slaapkamers, waarvan er één op de beneden verdieping ligt. Deze 'master bedroom' heeft een eigen badkamer met bad en douche. Op de eerste etage zijn de overige twee slaapkamers en een tweede badkamer met douche en toilet. Je boodschappen doe je in het centrum van het gezellige dorp Koudum.

Ligging
Dit particulier vakantiehuis is gelegen op een kleinschalig parkje. Het huis ligt aan open water. Van je eigen aanlegsteiger vaar je eenvoudig de Friese meren op. Het dorp Koudum is gelegen op 2 kilometer afstand en is per auto in minder dan 5 minuten te bereiken. In de omgeving van Koudum is genoeg te beleven tijdens je vakantie. Ontdek Friesland per boot, of stap op de fiets en verken het prachtige Gaasterland. Ook kun je prachtige fiets- of wandeltochten maken waarbij je met pontjes oversteekt.

Bijzonder aan deze accommodatie
De tuin beschikt over twee terrassen waarvan één aan het water is gelegen. De grote tuin is omringd door haagbeuken waardoor je veel privacy hebt. De verdiepte vlonder aan de steiger geeft een gevoel van direct contact met het water. Er is een zwemtrap waardoor je lekker kunt zwemmen en er is nog een vlonder waar je een kleine boot te water kunt laten. Wil je in de schaduw zitten dan rol je het zonnezeil uit of gebruik je de grote parasol bij de grote teakhouten buitentafel. Aan de steiger kan een (huur)boot naast de boot van de eigenaar aangelegd worden van maximaal 8 meter met een diepgang van 1,20 m.

Belangrijk om te weten
In het hoogseizoen is weekhuur van vrijdag of zaterdag van 15.30 uur tot vrijdag of zaterdag 10.00 uur.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiehuis Aquaholic

De Stringen 15
8723DA Koudum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten