Ga naar inhoud
Favorieten 0

Rent to Enjoy - Houseboat Hangloose

Warns

Unieke houseboat, centraal gelegen in Friese meren gebied

Fris en licht, dat is de beste beschrijving voor houseboat Hangloose. Al wanneer je komt aanlopen zul je merken dat de houseboat ontspannend werkt, er is een dakterras met heerlijke ligstoelen en een loungebank, maar ook beneden naast de woonkamer is een gezellig terras. Binnen is het eveneens gezellig, er staat een comfortabele bank en ook de eetruimte is gezellig. De keuken is ruim opgezet een heeft alles 'in huis' om lekker te kokerellen. Het toilet en de badkamer zijn gescheiden van elkaar waardoor je niet op elkaar hoeft te wachten. In de houseboat zijn twee slaapkamers, met fijne bedden.

Ligging
Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Bijzonder aan deze accommodatie
De houseboat heeft een cv-kachel, waardoor je het gehele jaar kunt genieten van een verblijf!

Belangrijk om te weten
De houseboat kan niet varen, maar je kunt wel een sloep of pontonboot huren en zo Friesland vanaf het water verkennen. Het adres van de Houseboat is: Readewei 30, Warns.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rent to Enjoy - Houseboat Hangloose

Op e Wal 12
8721GK Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten