Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping Oan e Poel

Heeg

Deze familiecamping is gelegen op een unieke locatie in Heeg, namelijk op een eiland (bereikbaar met brug) aan de Poelen. De camping bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van het knusse centrum van Heeg, maar tegelijkertijd ook midden in de natuur...

Deze familiecamping is gelegen op een unieke locatie in Heeg, namelijk op een eiland (bereikbaar met brug) aan de Poelen. De camping bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van het knusse centrum van Heeg, maar tegelijkertijd ook midden in de natuur waar je van rust en ruimte geniet. De camping is geschikt voor het hele gezin, zo vind je er namelijk voor de kinderen een mooie speeltuin met o.a. skelters en een trampoline! Watersporters kunnen ook hun hart ophalen door een eigen boot mee te nemen, of een boot te huren. Suppen kan ook prachtig in de omgeving van de camping.

Ligging
De camping is gesitueerd aan de rand van het watersport dorpje Heeg op een eiland. Via de brug en eigen weg kom je op de grote parkeerplaats bij de boerderij waarin zich de receptie bevind. Het is een gezellige kleinschalige familiecamping aan het water met in de boerderij een groepsaccommodatie en een aantal ligplaatsen voor de gasten. Heeg is een charmant dorpje waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt; supermarkt, centrum met restaurants en knusse winkeltjes. Heeg ligt ten zuidwesten van Sneek en IJlst en vlakbij Gaastmeer en Oudega. De perfecte locatie om te watersporten, maar ook voor een wandeling of fietstocht. In Heeg vind je terrasjes aan het water en een knus centrum.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Oan e Poel

Weisleatstrjitte 7
8621 BA Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten