Ga naar inhoud
Favorieten 0

By Peek

Sneek

Stadslogement By Peek beschikt over 2 pakhuizen die 100 meter van elkaar vandaan liggen. In het pakhuis aan de Singel bevindt zich het Junior appartement, Familie studio en 1 standaard 2- persoons appartement. In het pakhuis aan de Lange Pijpsteeg bevinden...

Stadslogement By Peek beschikt over 2 pakhuizen die 100 meter van elkaar vandaan liggen. In het pakhuis aan de Singel bevindt zich het Junior appartement, Familie studio en 1 standaard 2- persoons appartement. In het pakhuis aan de Lange Pijpsteeg bevinden zich vier 2-persoons standaard appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen keuken met de benodigde apparatuur, badkamer, toilet, zithoek, keukentafel, tweepersoons boxspring, gratis WIFI.

Ligging
Ondanks de ligging in het hartje centrum van Sneek, liggen de appartementen rustig gelegen. Winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand van onze appartementen. Wilt u genieten van het water en de natuur, binnen 15 minuten met de auto bent u bij het Sneekermeer. Treinstation 15 minuten loopafstand. Amsterdam/Schiphol 75 minuten met de auto.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je By Peek

Singel 35
8601AG Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten