Ga naar inhoud
Favorieten 0

Aqua State

Lemmer

Aqua-State Vakantiewoningen is een verhuurorganisatie van 50 vakantiehuizen in Lemmer. Het kantoor ligt centraal ten midden van de 3 verschillende parken waar wij huisjes aanbieden. Je hebt ons dus altijd in de buurt. Ook tijdens jouw verblijf is onze receptie...

Aqua-State Vakantiewoningen is een verhuurorganisatie van 50 vakantiehuizen in Lemmer. Het kantoor ligt centraal ten midden van de 3 verschillende parken waar wij huisjes aanbieden. Je hebt ons dus altijd in de buurt. Ook tijdens jouw verblijf is onze receptie je graag van dienst met de verhuur van fietsen, e-bikes of een sloep. Alle huisjes aan het water hebben vrije toegang tot het Friese meren gebied. Dus een paradijs voor watersporters.

Ligging
Dit vakantiepark is gelegen aan de rand van Lemmer. Vrijwel alle vakantiewoningen zijn gelegen aan het water en zijn via de verschillende waterwegen verbonden met de Friese meren. Vanuit het vakantiepark loop of fiets je eenvoudig naar het Ir. D.F. Woudagemaal (het oudste nog werkende stoomgemaal ter wereld!) of ga je naar het centrum van Lemmer. Hier vind je tal van gezellige winkeltjes, restaurants en diverse supermarkten. Ook het strand van Lemmer is niet ver weg, dit strand is gelegen op twee kilometer.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten