Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantiehuisjes Marsherne - Tjalk Wuta

Poppenwier

Bijzonder overnachten op een tjalk

Als je binnenloopt is er een open leefruimte met een keuken, eetruimte en een zithoek met televisie. Als je verder doorloopt in de boot kom je uit bij de slaapplekken. Het slaapgedeelte wordt per juli '24 verhoogd waardoor er stahoogte is. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Aan boord heb je een kleine elektrisch toilet, tevens maak je gebruik van het haven sanitair (toilet & douche). Op het dek staan 4 stoelen, een bijzettafeltje en er zijn 2 fietsen aan boord die je kan gebruiken.

Ligging
Het vakantiepark 'Vakantiehuisjes Marsherne' ligt in het knusse dorpje Poppenwier, gelegen tussen Sneek en Grou. In 10 autominuten ben je in Grou waar je boodschappen kunt doen. Vanuit Poppenwier kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken en Zuidwest Friesland ontdekken.

Belangrijk om te weten
- Je maakt een afspraak met de verhuurder op de dag van aankomst om de sleutel te ontvangen. De tjalk ligt in haven "de Grote Wielen" bij Leeuwarden. - Gasten van de Wuta nemen zelf bedlinnen mee. Eventueel is het mogelijk om bedlinnen te huren (12,50 euro per pakket) - De Wuta is niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn (vanwege een kleine trap bij de ingang) - Er is walstroom aanwezig, geen WIFI. - Aan het einde van je verblijf laat je de Wuta netjes en schoon achter, voor de volgende gasten.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiehuisjes Marsherne - Tjalk Wuta

Marsherne 8
9013 CG Poppenwier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten