Ga naar inhoud
Favorieten 0

Houseboat Happy

Warns

Houseboat gelegen aan schiereiland in Warns

Wordt je ook happy van houseboat happy? Deze knusse houseboat biedt voor twee tot vier personen comfort. Er is een fijne woonkamer met fijne bank en gezellige eetruimte. De keuken is klein, maar wel van alle gemakken voorzien! Je kunt hier heerlijk koken. Er zijn twee slaapkamers met comfortabele bedden en de badkamer is eveneens aangenaam. Wanneer het goed weer is en je buiten wilt zitten, kun je kiezen uit twee terrassen! Er is het terras naast de woonkamer, maar ook een heel fijn dakterras! Of spring je toch meteen het water in?

Ligging
Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het is mogelijk om iedere ochtend te genieten van een vers bereid ontbijt! Deze wordt bij je aan boord gebracht.

Belangrijk om te weten
De houseboat kan niet varen, maar je kunt wel een sloep of pontonboot huren en zo Friesland vanaf het water verkennen. Het adres van de Houseboat is: Readewei 30, Warns.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen

Hier vind je Houseboat Happy

Adres:
Op e Wal 12
8721GK Warns
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten