Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeilschool Neptunus - het Dorpshuis

Idskenhuizen

Knusse groepsaccommodatie in een voormalig dorpshuis

Het Dorpshuis (de naam zegt het al; dit is een voormalig dorpshuis) is een ruime groepsaccommodatie die volledig op de begane grond is gelegen. Via het ruime, overdekte terras stap je de woning binnen. De hal leidt je rechtsom naar de slaapkamers en linksom naar de leefruimte. In de hal is tevens 1 doucheruimte en een toilet. De leefruimte bestaat uit diverse tafels met stoelen en een open keuken. De keuken is voldoende uitgerust met onder andere een dubbele koelkast. Er zijn twee grote slaapruimtes in de woning. Een van de slaapkamers is geschikt voor 12 personen en de tweede slaapkamer is geschikt voor 10 personen. Beide slaapkamers beschikken over twee doucheruimtes en een of twee toiletten.

Ligging
De groepsaccommodaties van Zeilschool Neptunus bevinden zich in Idskenhuizen, een pittoresk dorpje vlakbij Sint Nicolaasga. Via de Jiskenhúser Feart vaar je gemakkelijk de Friese meren op en geniet je vanaf het water van Zuidwest Friesland. In Idskenhuizen is geen supermarkt, maar in vijf minuten rijd je naar de supermarkt in Sint Nicolaasga. Hier vind je tevens een bakker, drogist en een divers aantal restaurants en cafés.

Bijzonder aan deze accommodatie
Tijdens je verblijf kun je een linnenpakket huren, deze bevat een dekbed, dekbedovertrek en kussensloop. Het linnenpakket kost €9,50 per pakket.

Belangrijk om te weten
- De locatie is niet geschikt voor studenten- en feestgroepen.

Groepsgrootte event:
max. 22 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeilschool Neptunus - het Dorpshuis

Bramerstraat 66
8523 NJ Idskenhuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten