Ga naar inhoud
Favorieten 0

Eetcafé De Visserman

Stavoren

Drank en Spijslokaal “De Visserman” anno 1777.

Drank en Spijslokaal “De Visserman” anno 1777. Ons restaurant, gelegen in het oude centrum van Stavoren, is gevestigd in een oude bakkerij. De kleurstellingen en inrichting zorgen voor een bijzondere warme uitstraling. Onze enthousiaste medewerkers dragen bij aan de ongedwongen vrolijke sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Wij zijn gevestigd bij de oude haven pal achter het beeld van “Het Vrouwtje Van Stavoren”.

U kunt bij ons natuurlijk terecht voor een lekker kopje koffie met diverse soorten gebak. Wij serveren bij de koffie en (verse munt)thee een echt Frysk Dûmke van banketbakker Keuning uit Workum. 
Op ons terras aan de prachtige haven van Stavoren kunt u genieten van een glas biologische huiswijn of een keuze maken uit ons ruime assortiment speciaal bieren met daarbij een borrelhap. Terwijl u in de middag over het IJsselmeer zit te turen, serveren wij vers belegd afgebakken boerenbrood maar ook pannenkoeken, salades en uitsmijters. 

Vanaf 17 uur kunt u genieten van de zonsondergang terwijl onze kok André een culinair gerecht voor u klaarmaakt. Probeert u eens een van onze Varkenshaas van gaasterlands kruidenvarken, gegratineerd met tomaat, riperkrite kaas en gedroogde Serranoham of de Huisgerookte Zalmfilet met een koriander-limoenroomsaus. 

Zit ons terras aan de oude haven vol? Schroom u niet, loop gerust naar binnen om vervolgens plaats te nemen op ons intieme dakterras waar u ook kunt genieten van het uitzicht over het IJsselmeer en de oude sluis van Stavoren.

Tot ziens in de Visserman!

Hier vind je Eetcafé De Visserman

Eetcafé De Visserman
Noord 14
8715 HR Stavoren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten