Ga naar inhoud
Favorieten 0

Outdoor Escape Sneek

Sneek

Het is januari 1517 en de stad Sneek staat op het punt om veroverd te worden! De missie van jouw team is om een belangrijk relikwie, een stukje van de mantel van Sint Maarten, de stad uit te smokkelen binnen de tijd! Wandel, speur en puzzel door Sneek.

In de historische missie De mantel van Sint Maarten ga je terug naar het jaar 1517. De stad Sneek wordt bedreigd door een troepenmacht van Floris van Egmont. Tijdens een uitdagende wandeltocht kom je puzzelend en speurend steeds dichter bij de enige plaats waar je de stad kunt verlaten met de mantel van Sint Maarten. Maar de tijd dringt! Ontdek op een leuke en actieve manier de mooiste plekjes van Sneek en leer de historie van de stad en haar inwoners kennen!

Deze missie is zeer geschikt voor families, vrienden en collega's. Wandelend leg je een afstand af van ca. 5 kilometer in 1,5 tot maximaal 2,5 uur. De minimumleeftijd is ongeveer 10 jaar. De missie wordt in teams van 2 tot 5 personen gespeeld op je eigen smartphone. Je kunt de missie op ieder moment (bij daglicht) spelen, de startlocatie is op het Martiniplein. 

Lukt het jouw team om de mantel van Sint Maarten binnen de tijd de stad uit te smokkelen?

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Outdoor Escape Sneek

Startpunt Outdoor Escape Sneek
Martiniplein
8601 EG Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten