Ga naar inhoud
Favorieten 0

Rent to Enjoy - Glamtainer Place to be

Warns

Overnachten in comfortabele omgebouwde zeecontainer op een prachtige locatie

Deze knusse glamptainer - een voormalige zeecontainer - is perfect voor een romantisch verblijf voor twee! Wanneer je naar binnenstapt, overzie je meteen de gehele ruimte. Er staat een comfortabel kingsize bed, gezellig zitje met comfortabele stoelen en een kitchenette waar je gemakkelijk een kopje koffie of thee zet. De glamptainer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Buiten is een terras waar je middels een parasol zelf kunt kiezen of je in de zon of de schaduw van de omgeving geniet.

Ligging
Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Bijzonder aan deze accommodatie
Wil je echt ultiem genieten? Laat dan iedere ochtend een vers bereid ontbijt aan je deur bezorgen, zo hoef je helemaal nergens aan te denken tijdens het verblijf!

Belangrijk om te weten
Wil je vanaf het land of het water Friesland ontdekken? Dat kan! Er zijn (e)bikes, sloepen of een pontonboot te huur. Het enige wat je hoeft te doen is bedenken hoe je Friesland wilt gaan ontdekken.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rent to Enjoy - Glamtainer Place to be

Op e Wal 12
8721GK Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten