Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant "De Zeven Wouden"

Sloten FR

In ons restaurant, gevestigd in een monumentaal pand midden in het historisch stadje Sloten, staat het gastvrije team van De Zeven Wouden voor u klaar.

In ons restaurant, gevestigd in een monumentaal pand midden in het historisch stadje Sloten, staat het gastvrije team van De Zeven Wouden voor u klaar. Wij werken met uitsluitend "eerlijke" producten waar wij onze eigen receptuur op los laten, wat resulteert in een ervaring van diverse smaken. De Zeven Wouden zit precies midden in het centrum van de stad en heeft het terras aan de elfsteden(schaats)route.

Ook zakelijk zit u goed in ons sfeervolle 17e-eeuwse pand, voor een koffieafspraak, lunch of diner. Neem gerust uw tablet of laptop mee, wij bieden gratis internet via WIFI.

Groepen
Het "Kosthuis", vroeger gebruikt om vermoeide reizigers te herbergen, is tegenwoordig sfeervol ingericht voor gezelschappen tot 75 personen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mocht u per auto naar het restaurant toe willen komen, dan is het raadzaam om uw auto te parkeren buiten de oude stad op de aangegeven parkeerplaatsen aan de Lytse Jerden en de Haverkamp. Het stadje Sloten is namelijk gesloten voor autoverkeer. In- en uitladen is wel toegestaan.


Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Restaurant "De Zeven Wouden"

Restaurant "De Zeven Wouden"
Voorstreek 120
8556 XV Sloten FR
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten