Ga naar inhoud
Favorieten 0

de Cuynder

Donkerbroek

Duurzaam erf De Cuynder ligt in het buitengebied van Donkerbroek, een klein plaatsje in zuid-oost Friesland. Fietsers genieten in de omgeving van bos, heide en boerenland. Marike de Wolf runt het erf samen met een aantal vrijwilligers en deelnemers...

Duurzaam erf De Cuynder ligt in het buitengebied van Donkerbroek, een klein plaatsje in zuid-oost Friesland. Fietsers genieten in de omgeving van bos, heide en boerenland.

Marike de Wolf runt het erf samen met een aantal vrijwilligers en deelnemers die op het erf een leuke dagbestedingsplek hebben gevonden.

De Cuynder is een prachtig plekje om tot rust te komen, te genieten van natuurschoon, proeven van lekkere dingen zoals fruit en kruiden uit de tuin of eigengemaakte producten met ingrediënten uit de tuin. Er is een boomgaard met oude appel- en perenrassen, er groeien allerlei soorten bessen, kwee-appels en pijnboompitten! In een klein winkeltje worden eigengemaakte producten verkocht. Voor wie nog wat langer wil blijven dan alleen een rustmomentje tijdens de fietstocht, is er de mogelijkheid om de tent op te slaan op de minicamping!

Kijk op de website www.decuynder.nl voor meer informatie, of bel 0516-851061 of 06-45258869. Een mailtje sturen kan ook: info@decuynder.nl

Tot ziens op De Cuynder!

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Hier vind je de Cuynder

Adres:
't Hoogezand 3
8435 VR Donkerbroek
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten