Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boer & Breakfast Klein Berkensteijn

Kootstertille

Aan het einde van een 500 meter lange privéweg in Kootstertille vind je het prachtige Klein Berkensteijn, de Boer & Breakfast van Reinoud Koster en Griet Heeg. Rust, stilte, een prachtig uitzicht en Friese paarden zijn de unieke kenmerken.

Aan het einde van een 500 meter lange privéweg vind je het prachtige Klein Berkensteijn, de Boer & Breakfast van Reinoud Koster en Griet Heeg. Rust, stilte, een prachtig uitzicht en Friese paarden zijn de unieke kenmerken van deze accommodatie.

In 2009 zijn Reinoud en Griet in de Noardlike Fryske Wâlden komen wonen. ,,Met onze paarden en pony’s hebben we hier een prachtige plek gevonden.’’ In 2017 hebben zij in de nieuwe schuur achter de woning een appartement gerealiseerd. ,,Gasten kunnen bij ons in de eerste plaats genieten van de rust en de ruimte. Het coulissen-landschap van de Noardlike Fryske Wâlden biedt daarnaast in onze nabijheid optimaal gelegenheid om te wandelen of fietsen.’

 De accommodatie ligt ver van doorgaande wegen en is geheel omzoomd met boomsingels. Rust gegarandeerd, met verder op het terrein een natuurlijke vijver, die de nodige vogels en insecten aantrekt. En dat zijn niet de enige dieren, eigenaresse Griet is fervent paardenliefhebber en stalt haar Friese paarden naast de rustige ‘Boer & Breakfast’.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boer & Breakfast Klein Berkensteijn

de Koaten 17 A
9288 GB Kootstertille
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten