Ga naar inhoud
Favorieten 0

Lutz Watervilla's - Wettervilla Fiiftjin

Balk

Luxe villa aan het water met eigen aanlegsteiger én buitendouche

Jouw vakantie in het Friese Merengebied start bij wettervilla Fiiftjin. Je (gehuurde) boot meer je gemakkelijk af aan je eigen aanlegsteiger welke grenst aan een fijne tuin met terras. De woning is ruim opgezet met een comfortabele woon- en eetruimte en goed uitgeruste keuken. De eerste slaapkamer vind je op de begane grond en beschikt over een badkamer en-suite. Op de eerste verdieping vind je naast twee badkamers en een separaat toilet, drie slaapkamers. Een van de slaapkamers is ingericht als kinderkamer met een stapelbed. De overige twee slaapkamers hebben beide een comfortabel tweepersoonsbed.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Elke villa verschilt qua inrichting, maar elke villa is sfeervol en eigentijds. Het terras beschikt over een zwemtrappetje, dus na een sprong in het water klim je zo het terras weer op. Je hebt een aanlegplaats tot je beschikking. Heb je niet zelf een boot, dan zou je een huurboot kunnen aanmeren. Via de receptie of online kun je een boot reserveren.

Belangrijk om te weten
De watervilla is zeer geschikt voor families en gezinnen. De villa wordt niet verhuurd aan (groepen) jongeren. De hoofdboeker dient minimaal 27 jaar oud te zijn en de gehele gehuurde periode in de watervilla te verblijven.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lutz Watervilla's - Wettervilla Fiiftjin

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten