Ga naar inhoud
Favorieten 0

Aira Boats

Sneek

Aira Boats uit Sneek bouwt een zeer comfortabele open boot van 6.50 m, de Aira 22. De boot heeft een ruime kuip met comfortabele banken met kussens, een elektrisch ophaalbare elektromotor en een toegankelijk vooronder. De zeileigenschappen zijn geweldig.

Aira Boats uit Sneek bouwt een zeer comfortabele open boot van 6.50 m, de Aira 22. De boot heeft een ruime kuip met comfortabele banken met kussens, een elektrisch ophaalbare elektromotor en een toegankelijk vooronder. De zeileigenschappen zijn geweldig. Prijzen voor een complete boot vanaf € 16.700.

De Aira 22 is bij uitstek geschikt om er samen in te varen. Met vrienden, familie, ouders en kinderen, van twee tot zes personen het past allemaal. Voor verenigingen en zeilscholen is de boot een uitkomst door de combinatie van lekker zitten en sportief zeilen.

Door de moderne lijnen en lange waterlijn zijn de zeileigenschappen optimaal. De boot zeilt hoog aan wind door de naar binnen gevoerde, niet te grote fok. Het achterschip is breed voor goed ruime windse zeileigenschappen. De kiel is speciaal ontworpen en heeft een loden bulb en geprofileerde schacht. Het roerblad is ook geprofileerd.

Zowel de zitting van de bank als de rugleuning hebben een knikje op de juiste plaats om onder alle omstandigheden goed te zitten. Ook op het gangboord en de afgeronde brede kuiprand kan je goed zitten. De zachte kussens zorgen voor extra comfort. De kussens passen goed in het vooronder. De extra stevige tafel is in meerdere posities te draaien en past eveneens in het vooronder. De elektromotor in het achteronder kan in 7 seconden automatisch naar beneden en boven door een nieuw ontwikkeld mechanisme. Hierdoor is er geen gedoe met benzine en met het aantrekken van een buitenboord motor.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten