Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hoora Recreatie

Heeg

In Heeg, bruisend hart van het Friese merengebied, vindt u Hoora Watersport, bouwer en verhuurder van de bekende Hoora Valk, Motion 670, Pura Vida en Enduro elektrische sloepen.

In Heeg, bruisend hart van het Friese merengebied, vindt u Hoora, bouwer en verhuurder van de bekende Hoora Valk, Motion 670, en Pura Vida en Enduro elektrische sloepen.

Wij zijn een warm familiebedrijf dat er sinds jaar en dag voor zorgt dat u optimaal kunt genieten van zon, wind, water en … zeilen!

Wij ontwikkelen en bouwen onze boten zelf, met veel aandacht voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Heeg is een gezellig dorp met diverse restaurants en winkels. Een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes naar bijvoorbeeld Sneek, Workum, Stavoren, Woudsend, Sloten en Langweer. Overnachten kan bij ons in de passantenhaven, in een eigen tentje, een stoere en van alle gemakken voorziene De Waard Tent, een rijk uitgeruste Havenlodge of in een van onze klein maar fijne trekkershutten.

De beschutte haven van Hoora is een perfecte plek om te overnachten. De haven is open voor passanten in een zeilboot of sloep tot 8 meter. Ook is het een vertrouwde plek om ’s avonds naar terug te keren voor gasten die bij ons een boot hebben gehuurd.

De zeilboten en sloepen die u huurt zijn altijd in topconditie, dit komt omdat wij al sinds 1978 al onze schepen, en veel van de systemen aan boord, zelf bouwen. Jaarlijks worden er boten vervangen, zodat u altijd in een jonge boot vaart voorzien van de laatste innovaties.

Bij Hoora staat een onbezorgde vakantie voorop en zorgen we er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Al onze boten hebben een complete bootinventaris qua lijnen, fenders en spullen om schoon te maken. Ook adviseren onze medewerkers u graag over een mooie vaarroute of gezellige aanlegplek.

Haal alles uit de zomer en geniet van heerlijke toertochten in uw eigen open zeilboot, sloep of kajuitboot. Wilt u sportief zeilen? Of gaat uw voorkeur uit naar rustig varen in een elektrosloep? En kiest u voor dagtochten of bent u liever wat langer onderweg? Bij Hoora kunt u in alle gevallen terecht. U heeft ruime keuze uit verschillende boottypen, waarbij u elk type naar eigen smaak kunt samenstellen. Ook bieden we diverse occasions aan. 

Tevens kunt u bij ons terecht voor full-service winterberging van uw zeilboot of sloep, en voor diverse (polyester) reparaties en onderdelen.

Bekijk ook onze online webshop

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hoora Recreatie

Gouden Boaijum 10
8621 CV Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten