Ga naar inhoud
MAP

Groepsaccommodatie de Blikvaart

Sint Annaparochie

Groepsaccommodatie de Blikvaart is direct gelegen aan het vis- en vaarwater van de Elfstedentocht. De accommodatie beschikt over 8 slaapkamers en 4 badkamers. De accommodatie zeer geschikt voor families vrienden en/of zorggroepen t/m 22 personen.

Groepsaccommodatie de Blikvaart is direct gelegen aan het vis- en vaarwater van de Elfstedentocht. en biedt u een prachtig uitzicht over de landerijen. De accommodatie beschikt over 8 slaapkamers en 4 badkamers. De accommodatie zeer geschikt voor families, vrienden en/of zorggroepen t/m 22 personen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de luxe faciliteiten zoals whirlpool, infraroodcabine en zonnehemel.  
* De accommodatie is rolstoelvriendelijk en heeft aangepaste voorzieningen. De begane grond is geheel gelijkvloers en is voorzien van een aangepaste badkamer.

De ruime woonkamer met open keuken en zithoek biedt u alle ruimte om met uw groep gezellig samen te zijn. Samen koken, eten, ontspannen en leuke dingen doen. Er zijn al heel wat competities gespeeld op onze sjoeltafel, tafelvoetbal, tafeltennistafel en met de gezelschapsspellen. Maar ook solexverhuur, forelvissen en diverse sportieve activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Als groep, hoeft u zich geen moment te vervelen!
Voor de kinderen zijn er skelters, steps, trampolines en speeltoestellen met een zandbak. Maar ook de aanwezige dieren op de boerderij waaronder pony’s, geiten, schapen en lama’s zorgen voor veel plezier.

Accommodatietype:
Vakantiehuis

Hier vind je Groepsaccommodatie de Blikvaart

Adres:
Hemmemaweg 12
9076PH Sint Annaparochie
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten