Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Smaak van Water

Woudsend

Nautische Lifestyle & Leisure: Een winkel en rondvaartbedrijf met originele, duurzame en comfortabele producten en diensten om het leven van "de watermens' zo aangenaam mogelijk te maken. Gerund door een watervrouw met een passie voor water.

Nautische Lifestyle & Leisure: Een winkel met originele, duurzame en comfortabele producten en diensten om het leven van de "watermens" zo aangenaam mogelijk te maken. Gerund door een watervrouw met een passie voor water. Gelegen in het hart van Woudsend in een aantrekkelijk pand op een goed bereikbare locatie. Met een breed assortiment aan nautische lifestyle producten, vaaruitrusting, kleding & accessoires, sfeer en kado artikelen. Inclusief een verkooppunt voor het Wereld Natuur Fonds en toeristische informatie voor Woudsend en de VVV Waterland van Friesland.

Daarnaast bieden wij vanaf de Loswal in Woudsend een aantal een aantal unieke vaararrangementen aan in Sudwest Fryslan, in de maanden juli, augustus en september.
De vaaraarangementen worden gemaakt met de "Joie de Vivre", een Westerengh Goldenhorn 685. Deze sloep vaart fantastisch stabiel en biedt veel ruimte, luxe en comfort. En de schipper doet daar nog een vermakelijk en smakelijk schepje bovenop.

OPENINGSTIJDEN: De winkel "De Smaak van Water" met het VVV-informatiepunt op de Molestrjitte is dagelijks geopend tijdens het toeristenseizoen; April t/m September.

Van oktober t/m maart is de winkel op woensdagmiddag (13.00-17.00 uur) geopend en van donderdag tot en met zaterdag (10.00-17.00 uur). 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Smaak van Water

Molestrjitte 6
8551 NZ Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten