Ga naar inhoud
Favorieten 0

Recreatiebedrijf Aan het Water

Heeg

Bed - Boot - Bungalow B&B met 8 kamers/20 bedden aan het water in Heeg in overleg ook als exclusieve groepsaccommodatie te huur. Meer dan 20 luxe vakantiebungalows (4 - 8 personen) met eigen aanlegsteiger Sloep-verhuur zowel diesel als elektrisch.

B&B/pension "Aan het Water" is een gerieflijk B&B adres aan Open vaarwater. AHW heeft 3 typen kamers: Vrijheid, Valk en Regenboog. Van eenvoudig tot luxe, 2 en 4 persoons. Of u nu alleen of met een groep van 20 personen komt Chris en Marian heten u van harte welkom. Onze kamers zijn compact en de gezellige ontbijt-, woonkamer met de mooie tuin aan het water geven veel "ontspanruimte".

De B&B met 8 kamers/20 bedden is in overleg ook als exclusieve groepsaccommodatie te huur.

Daarnaast verhuurt AHW met dan 20 luxe 5***** bungalows eventueel met electrische sloep in "Waterpark Heeg". De B&B en alle woningen die wij verhuren hebben een ruime aanlegmogelijkheid. U bent van harte welkom op de Gouden Boaijum in Heeg. 

Aan het Water is een gouden plek in het centrum van het Friese merengebied. Veelzijdig: van luxe watervilla's tot comfortabele B&B-kamers. Van bootverhuur tot groepsaccommodatie. Je vindt het allemaal bij Aan het Water in Heeg. 

Toon resultaten