Ga naar inhoud
Favorieten 0

Welgelegen - VW Bus hut

Workum

Unieke slaapbeleving in een VW-bus hut op gezellige camping

Als je op zoek bent naar een uniek vakantieverblijf, dan is deze VW-bus zeker iets voor jou. Het tweepersoons hutje transporteert je direct terug naar het jaren 60 gevoel! Door de vele raampjes is het licht in de hut en kun je echt genieten van de omgeving. Buiten op het terras verwelkomen een tafel en twee stoelen jou. Binnen is de hut eenvoudig ingericht; er is een tweepersoonsbed welke omgeklapt kan worden tot een fijne bank en ook is er binnen een tafeltje met twee krukjes. Een unieke slaapbeleving die je weer het hippie gevoel geeft. Vrijheid, blijheid! Ontbijt wordt in de B&B geserveerd.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het verblijf in dit VW busje is inclusief ontbijt (voor twee personen). Op de kleinschalige camping is een natuurzwembad aanwezig, waar je heerlijk kunt zwemmen tussen de prachtige planten en onder de bloesem van de oude fruitbomen. Voor de kinderen is het genieten in de zandbak, boomhut en of op de trampoline.

Belangrijk om te weten
Je dient zelf een slaapzak en of beddengoed mee te nemen. Bedlinnen is ook te huur. Je kunt gebruik maken van het gezamenlijke sanitair. De douches zijn gratis. Huisdier is welkom (tegen betaling), wel graag aangelijnd houden en tijdig uitlaten.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Welgelegen - VW Bus hut

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten