Camperplaats Leeuwarden uitzicht

Camperplaats Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden is gelegen op een rustige plek aan een jachthaven midden in de woonwijk Zuiderburen. Binnen 20 minuten fietsen ben je in het centrum van Leeuwarden. Op 5 minuten lopen is er een bushalte. De bus brengt je direct naar de stad. Wij beschikken over 12 verharde en beveiligde camperplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en gratis WiFi. Honden zijn welkom! De camperplaats is voorzien van diverse faciliteiten. Zo kun je het toilet / de vuilwatertank legen en is er de mogelijkheid om water te tanken. Bovendien ontvang je een unieke Camperplaats Leeuwarden-sleutel voor korting bij meer dan 40 bedrijven in Leeuwarden. Denk aan restaurants, musea, winkels en restaurants. Bovendien ontvang je op vertoon van de sleutel elke dag 4 gratis broodjes bij de Jumbo Zuiderburen! www.camperplaatsleeuwarden.nl

 

 

Openingstijden

 • Elke dag geopend. De schuifpoort is open tussen 08.00 uur en 22.00 uur. Buiten deze tijden kan je uitrijden met je toegangscode. Wanneer bekend is dat je later bent neem dan contact op met de beheerder.

Neem alvast een kijkje

Prijzen

 • Betaalmogelijkheden: Contant
 • Je kan je registreren door de enveloppe in te vullen en de bijdrage in de brievenbus te doen. Het standaardtarief voor de camperplaats is 12,00 euro inclusief 2 personen, wifi, toilet, toeristenbelasting en unieke kortingssleutel voor in de stad.

  April t/m september 2,50 euro voor stroom
  Oktober t/m maart 5 euro voor stroom
  Extra persoon 1,50 euro
 • Camper per dag: € 10,00
 • Borg: Nee
 • Toeristenbelasting p.p.p.d.: € 1,00

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten