Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kinderboerderij Leeuwarden

Leeuwarden

Kinderboerderij Leeuwarden ligt op loopafstand van het centrum ligt. Hier bewonder je allerlei boerderijdieren: varkens, kippen, cavia’s, konijnen, duiven, ezel(s), schapen, eenden, zwanen, kalkoenen, pauwen, paard, pony's, geiten en parkieten. Leef je...

Kinderboerderij Leeuwarden ligt op loopafstand van het centrum ligt. Hier bewonder je allerlei boerderijdieren: varkens, kippen, cavia’s, konijnen, duiven, ezel(s), schapen, eenden, zwanen, kalkoenen, pauwen, paard, pony's, geiten en parkieten. Leef je uit in de grote en overzichtelijke speeltuin, deze is verdeeld in 2 categorieën: een gedeelte voor kinderen van 0 t/m 5 jaar en een gedeelte voor kinderen van 6 jaar en ouder. Hier kunnen alle kids naar hartelust schommelen en draaien. Verder zijn er verschillende leuke glijbanen, spannende speeltoestellen en een kabelbaan. Óf beleef het ontdekkingspad van kabouter “Fluitekruid” een zijn vriendjes, spannend! 

De kantine bevindt zich in de boerderij waar ouders en kinderen terecht kunnen voor een vers kopje koffie of thee, verschillende frisdranken, ijs en warme snacks. Het terras geeft een rustieke sfeer met uitzicht op de speeltuin en de dieren in de wei. En is het mooi weer? Dan geniet je van je drankje vanaf het zonnige terras met goed zicht op de kids.

Prijsinformatie:
Vanaf € 2,50 (voor kinderen)

Hier vind je Kinderboerderij Leeuwarden

Adres:
Jeugdweg 3
8917EP Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten