Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kerkovernachting Schettens

Schettens

Ervaar de rust in Schettens! Dat kan in de volledig gerestaureerde, nog dienstdoende kerk in het rustiek gelegen Schettens.

Rust

Kom tot rust in de Kerk van Schettens. Omgeven door groene weiden, met uitzicht op het waddengebied. Ervaar de historie en kom tot rust met een heuse kerkovernachting. Het lijkt een beetje op 'champing', het Engelse woord voor 'Church+Camping', maar dan wel overnachten met de luxe van een hotel. 

Bezinning

Het dagelijks leven gaat snel aan u voorbij. Wat tijd voor uzelf in stilte, dat zou u misschien wel goed doen. In de Kerk van Schettens heeft u de mogelijkheid om even afstand te nemen van de dagelijkse volle agenda.

In de voorkerk is de consistorie, de plek waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt gebracht door de plaatselijke bakker. Ook is hier de badkamer gesitueerd. In de kerkruimte vind je de “loungeruimte’, waar twee heerlijke fauteuils staan. Op de tweede etage van de toren is de slaapkamer, met twee bedden en een prachtig uitzicht.

Met ons state-of-the-art geluidssysteem kunt u genieten van uw eigen muziek in de kerk. 

 Wilt u overnachten met meer dan 2 personen? Dit is geen probleem, wij plaatsen dan voor in de kerk 2 bedden voor u erbij. 

Accommodatietype:
Logies & Ontbijt
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kerkovernachting Schettens

Kerkovernachting.nl
Van Osingaweg 3
8744EV Schettens
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten