Ga naar inhoud
Favorieten 0

Krista’s tassen galerie

Boornzwaag

Midden op het Friese platteland vind je tussen Sneek en Joure rustpunt Krista’s tassen galerie. Ons rustpunt ligt aan het fietsroutenetwerk tussen knooppunt 50 en 59. Zo loopt bijvoorbeeld de ANWB fietsElfstedenroute bij ons voor ons huis langs. Bij...

Midden op het Friese platteland vind je tussen Sneek en Joure rustpunt Krista’s tassen galerie.

Ons rustpunt ligt aan het fietsroutenetwerk tussen knooppunt 50 en 59. Zo loopt bijvoorbeeld de ANWB fietsElfstedenroute bij ons voor ons huis langs.

Bij ons kun je heerlijk buiten zitten en heb je een weids uitzicht over de landerijen. We bieden koffie/thee/limonade/ijs en taart aan. Bij ons kun je ook gebruik maken van het toilet en zijn er 4 oplaadpunten voor de elektrische fiets aanwezig.

Maar bij wie ben je dan als je bij dit rustpunt stopt? Wij, Johan en Krista wonen met onze twee kinderen in deze voormalige boerderij. Johan werkt vanuit de boerderij aan websites en is daarnaast muzikant. Sinds 2020 hebben we ook een professionele muziekstudio aan huis met waarin een heuse Yamaha C3 vleugel staat. Wie weet hoor je Johan of onze dochter daarop spelen als je bij ons op het terras zit. Daarnaast hebben we een prachtige galerie met exclusieve leren tassen die Krista ontwerpt onder de naam Kristas.

De galerie is vrij toegankelijk. En als je het leuk vindt dan vertelt Krista je graag meer over de tassen.

Graag tot ziens!

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Krista’s tassen galerie

Horsewei 2
8526 DS Boornzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten