Ga naar inhoud
Favorieten 0

Appartement Groene Parel

Harich

Luxe en comfortabel appartement met uitzicht over landerijen

Op een kleinschalige camping met weids uitzicht over de landerijen richting de Gaasterlandse bossen ligt dit comfortabele appartement in een woonboerderij. Het appartement is van alle gemakken voorzien en ingericht voor vier personen. Via de entree kom je in de gezellige woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft tuindeuren naar het terras en vanaf de comfortabele bank heb je een weids uitzicht over de landerijen. De nette keuken beschikt onder andere over een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, senseo en waterkoker. Er staat een ronde eethoek waar je gezellig kunt tafelen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers met beide twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In het bijgebouw staat een wasmachine en vriezer. Tevens is er een ruime houtgestookte sauna voor 2-6 personen op de camping aanwezig (vooraf reserveren). Wil je even heerlijk ontspannen en tot rust komen? Dat moet hier zeker lukken!

Ligging
De Groene Parel is een rustig gelegen minicamping met twee appartementen aan de achterzijde van de woonboerderij. Het is te vinden in Harich, wat in het prachtige bosrijke Gaasterland in Zuidwest Friesland ligt. Vanuit Harich fiets je gemakkelijk naar de steden Hindeloopen, Stavoren, Workum en Sloten. Tevens ligt het vlakbij de dorpen Koudum en Balk. Beide beschikken over diverse winkeltjes, terrasjes, een warme bakker, slager en supermarkt. Je kunt bij de Groene Parel optimaal genieten van de rust en natuur. De appartementen liggen beschut in het groen en je hebt prachtig uitzicht over de weilanden. Je ruikt het verse gras en ziet de koeien grazen. Als je geluk hebt, spot je zomaar een groepje reeën!

Bijzonder aan deze accommodatie
Voor extra ontspanning is er in de Groene Parel een sauna gebouwd. De sauna is hout gestookt en kan worden opgegoten met eucalyptus of dennengeur. Je kunt de sauna tegen betaling gebruiken (vooraf reserveren).

Belangrijk om te weten
Het verblijf is inclusief bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen, water, elektra en WIFI.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Appartement Groene Parel

Westerein 21
8571 GB Harich
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten