Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant Eindeloos

Leeuwarden

Lokaal en biologisch eten is bij ons in de keuken het uitgangspunt. We werken met telers, vissers en slagers uit de buurt en weten altijd waar uw eten vandaan komt.

Samen met de ROAST & Proefverlof zijn we een unieke samenwerking begonen: Onder de slogan de Lekkerste van Leeuwarden kunt u bij ons afhalen, bezorgen wij, hebben wij een versmarkt in Proefverlof en kunt u bij ons terecht voor goed gevulde Kerstpakketten gevuld met lokale leveranciers.

Afhalen mag ook bij Proefverlof in de Oude gevangenis op het tweede plein. Online bestellen en thuisbezorgen is ook mogelijk!

Ward de Graaf zwaait de scepter in de keuken en maakt samen met zijn team de mooiste en lekkerste menu’s. Het is iedere keer een verrassing wat hij op tafel zet, mede doordat wij werken met wat er lokaal beschikbaar is. Bovenal houden wij van bijzondere combinaties. U bestelt bij ons dus geen gerecht maar een aantal gangen. U geeft aan wat u absoluut niet lust of u geeft uw allergieën door. Op basis daarvan verzorgen wij een smakelijke avond met bijpassende drankjes. 

Naast lokaal eten werken wij met een Europese wijnkaart met alleen maar biologische wijnen. De wijnen stemmen we voor u af op uw gerecht. 

Kortom een eindeloze avond tafelen in onze huiskamer is puur genieten van lokale en echte producten. We heten u graag welkom in de gastvrije wereld die Eindeloos heet.

Hier vind je Restaurant Eindeloos

Korfmakerstraat 17
8911 LA Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten