Ga naar inhoud
MAP
Lauswolt

Landgoed Lauswolt


Onze medewerkers vormen de ziel van het hotel. Zij begrijpen dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je n…

Onze medewerkers vormen de ziel van het hotel. Zij begrijpen dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen. Wat ware luxe is, is voor iedereen anders. Als u komt voor ontspanning hebben we een breed scala aan faciliteiten op ons Landgoed. U kunt fris de dag beginnen in onze Health & Spa met een duik in het zwembad. Of bezoek onze sauna en stoombad. U kunt sporten in onze gym. U kunt zich heerlijk laten masseren. U kunt wandelen op ons Landgoed of in de directe omgeving. U kunt gebruik maken van onze fietsen voor een rondje door de bossen. Of een prachtig rondje golfen op de naastgelegen golfbaan. En stapt u in de auto ligt Friesland aan uw voeten. Met de prachtige meren, het wijdse landschap en de elf Friese steden. Met culturele hoofdstad 2018 Leeuwarden en studentenstad Groningen op slechts 20 autominuten. Kortom: er is heel veel te doen. Wij vinden het vooral belangrijk dat u doet waar u voor komt. Ook als dat helemaal niks doen is.

In restaurant de Heeren van Harinxma kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop worden deze ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak. En met succes. De Heeren van Harinxma wordt alom geprezen. Zo is het restaurant sinds jaar en dag bekroond met een Michelinster. En in 2018 is De Heeren van Harinxma opnieuw het beste restaurant van Friesland in de Lekker 500. In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt uitsluitend gewerkt met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant zijn eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast werken we voor zover mogelijk altijd met leveranciers uit de buurt die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.

In 2017 hebben we een tweede restaurant geopend op Landgoed Lauswolt: Bistro Nijeholt. Vanuit dezelfde keuken als de Heeren van Harinxma worden hier gerechten van onze bistrokaart geserveerd: laagdrempelig, snel, goed en lekker. Bistro Nijeholt is een fantastische aanvulling op De Heeren van Harinxma. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding geserveerd. Zo houden we de prijs op een aantrekkelijk niveau. Daarbij serveren we toegankelijke soepele wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Frankrijk. We zijn trots op het feit dat Bistro Nijeholt al zo snel is bekroond met een Bib Gourmand, en is opgenomen in de Lekker 500.

The Art of Beauty is het hart van onze wellness. In The Art of Beauty staat ons team van professionals klaar voor een schoonheidsbehandeling, een ontspannende massage of een compleet programma dat met zorg voor u is samengesteld. In The Art of Beauty wordt gewerkt met de beautyproducten van LaPrairie en Oolaboo. Zo is alles in ons hotel erop gericht om ervoor te zorgen dat u ons Landgoed als herboren verlaat.

Voor velen is er geen betere manier om de dag te beginnen dan met een verfrissende duik in ons zwembad. In onze Wellness vindt u een zeer royaal zwembad, wat zowel binnen als buiten gesitueerd is. Zo kunt u jaarrond genieten van zowel een binnen- als buitenbad. In het binnenbad kunt u, naast het trekken van baantjes, heerlijk tot rust komen in de heerlijke stoelen. Vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op ons landgoed. Rondom het buitengedeelte van ons zwembad vindt u een prachtige grasweide met heerlijke stoelen. Zo kunt u in de winter in de buitenlucht afkoelen van een bezoek aan de sauna, en in de zomer heerlijk zwemmen of zonnebaden in de buitenlucht.

Ons Landgoed is een droombestemming voor iedereen die van wandelen houdt. Letterlijk in onze achtertuin ligt een geweldig bos wat zich leent voor prachtige wandelingen. Op Landgoed Lauswolt vindt u geen drukke stad of bruisend nachtleven. Hier vindt u rust en ontspanning in alles wat ons hotel te bieden heeft.

Openingstijden

  • elke maandag00.00 - 00.00 uur
  • elke dinsdag00.00 - 00.00 uur
  • elke woensdag00.00 - 00.00 uur
  • elke donderdag00.00 - 00.00 uur
  • elke vrijdag00.00 - 00.00 uur
  • elke zaterdag00.00 - 00.00 uur
  • elke zondag00.00 - 00.00 uur

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens