Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeilschip Vertrouwen

Harlingen

De crew van de Vertrouwen nodigt uit, neemt U mee op een rondreis langs de Nederlandse Waddenzee. Ook is het mogelijk om het hele schip of enkele bedden voor overnachtingen, vergaderingen, feestjes of kleinschalig kunstpodium te boeken.

Katja en Axel zijn sinds 2002 de trotse eigenaren van de Vertrouwen- Harlingen. Met veel liefde en oog voor detail hebben zij het interieur nieuw vorm gegeven om U een zeer comfortabel verblijf aan boord te kunnen bieden. U profiteert aan boord van de Vertrouwen van onze langdurige ervaring, blijvend enthousiasme en een snel en comfortabel schip. Als Ambassadeurs van het Wad laten zij U graag kennismaken met de bijzonderheden van dit fantastisch natuurgebied en zijn mooiste plekjes.
Zij houden van het wad en nemen graag de verantwoordelijkheid voor het behoud van dit onvervangbare ecosysteem, ten behoeve van de huidige en toekomstige generaties. Daarom dragen zij sinds 2019 de Green Key, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven.
U bent verzekerd van een geslaagde reis.

De Vertrouwen biedt een zeer comfortabele accommodatie met ruim salon en keuken, modern sanitair en hutten voor maximaal 16 personen (25 personen over dag).

Op wens kunt u zich aan boord door ons culinair laten verwennen.

Wij heten u van harte welkom!

Groepsgrootte event:
max. 25 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeilschip Vertrouwen

Waddenpromenade 9
8861NT Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten