Ga naar inhoud
Favorieten 0

Rent to Enjoy

Warns

Voor een bijzondere accommodatie moet je bij Rent to Enjoy zijn. Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van deze bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers....

Voor een bijzondere accommodatie moet je bij Rent to Enjoy zijn. Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van deze bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Aan de rand van de Jachthaven ligt ook Houseboat Happy, op een mooie rustige plek met eigen parkeerterrein. Uitzicht naar de vaarroute naar de Friese Meren, Stavoren en haven. 2 restaurantjes op loopafstand en supermarkt op 4 km (Stavoren). De Enjoy ligt aan een drijvende steiger, op de wal een extra zitje met BBQ.

Ervaar het gevoel van meer vakantie met een van de accommodaties van Rent to Enjoy.

Ligging
Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rent to Enjoy

Op e Wal 12
8721GK Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten