Ga naar inhoud
Favorieten 0

Escapeloop.nl

Koudum

Vind jij escaperooms leuk, maar houd je ook van de buitenlucht? Mooi. Escapeloop is het concept van een escaperoom gecombineerd met een citytour door de gekozen plaats; Balk, Hindeloopen, Koudum, Sloten en Stavoren.

Vind jij escaperooms leuk en houd je van de buitenlucht? Mooi! Escapeloop is het concept van een escaperoom gecombineerd met een citytour door de gekozen plaats;  Balk, Hindeloopen, Koudum, Sloten en Stavoren.

Speel één van onze Escapelopen voor een spannend avontuur dat perfect is voor families, vrienden, toeristen of collega's! We geven jou en je team een geweldige kans om samen te werken en je logica en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om deze mysteries op te lossen. Daarnaast kom je langs alle belangrijke plekken in de gekozen stad of het gekozen dorp. Als je op zoek bent naar een leuke en nieuwe manier om je geest uit te dagen, neem dan vooral contact met ons op.

Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internet en het betreffende dossier. Doordat je tijdens je tocht ondersteund wordt door je eigen persoonlijke online assistent is de tocht door iedereen tot een goed einde te brengen. Hierdoor bepaal je zelf de moeilijkheidsgraad. Hoe meer hints je vraagt, hoe makkelijker de tocht wordt. De Escapelopen hebben geen vaste route. De praktijk wijst uit dat deze zich gedurende het spel vanzelf wijst. Er is geen tijd gebonden aan de tochten en ze zijn op ieder gewenst moment te spelen. Tussendoor zin in een hapje of drankje? No problem.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten