Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant StrAnders

Buren

Bij Restaurant StrAnders proef je de smaken van de zee! Schuif gezellig aan voor een heerlijk diner, uitgebreide lunch of borrel met snelle hap. Zowel voor de lunch als het diner serveren we uiteenlopende gerechten, met voornamelijk seafood.

Ons keukenteam past veel klassieke bereidingen toe en werkt enkel met verse producten en prachtige ingrediënten van het eigen eiland Ameland. Even geen vis of vlees? De vegetarische gerechten, uitsluitend bestaande uit seizoensgroenten, geven je naast een smakelijke ervaring ook een enorme vitamine boost. De kort maar krachtig uitgebalanceerde wijnkaart is samengesteld in samenwerking met Wijnen van Egbert.

Restaurant StrAnders is toegankelijk voor een breed publiek: jong en oud, foodies of gasten die voor het eerst een gastronomische ervaring beleven. Ons restaurant is gehuisvest in een leuk pand tussen dorp en strand, omringd door Amelander natuur buiten het dorpje Buren. Het leukste visrestaurant van Ameland is een goede uitvalsbasis na een heerlijke strandwandeling of een mooie fietstocht over het eiland.  

Het grootste gedeelte van het jaar is Restaurant StrAnders dagelijks geopend. Met een persoonlijke touch wordt jou een smaakvol, gezellig en bovendien onvergetelijk moment bezorgd; Welkom bij Restaurant StrAnders! 

Hier vind je Restaurant StrAnders

Strandweg 71
9164KA Buren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten