Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pura Vida Foodbar Midsland

Midsland

In het hart van Midsland zit dit fijne plekje: Pura Vida Foodbar. Je kunt hier je dag beginnen met een voedzaam ontbijt, een gezonde smoothie of jezelf verwennen met een huisgemaakt taartje van Helga.

Wij heten PURA VIDA en dat is niet voor niets! De naam ‘Pura Vida; betekent letterlijk  vertaald ‘puur leven’, een welbekende term onder de Costa Rivanen. Zegt iemand Pura Vida tegen je, dan betekend dit eigenlijk dat je op en top moet genieten van het moment en je absoluut geen zorgen hoeft te maken om de kleine dingetjes. Het verwijst naar de  essentie van onze foodbar’s: genieten! Of je nu komt om te werken achter je laptop, lunchen met je familie of borrelen met vrienden: bij ons voel jij je thuis. Aan het einde van de dag  vraag jij jezelf af waar de tijd en alle (alcoholvrije) wijn is gebleven!

In onze fusion keuken mixen we lokale ingrediënten met wereldse smaken. Onze  keuken kenmerkt zichzelf door de verse en goede ingrediënten/producten. De gerechten serveren we in een bowl. De keuken van Pura Vida biedt voor iedereen wat wils, mooie vis- en vleessoorten maar extra aandacht voor de vega(n) kaart.

 Ook achter de bar nemen we je graag mee op reis! Van verse koffie en thee tot (lokale) speciaalbieren, bio wijnen en cocktails. Bij ons is de gast een avond uit.

Hier vind je Pura Vida Foodbar Midsland

Oosterburen 36
8891 GC Midsland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten