Ga naar inhoud
Favorieten 0

E-bike oplaadpunt - Boerderijrecreatie

Delfstrahuizen

Lekker uitrusten en je fiets opladen doe je bij Boerderij recreatie in het mooie plaatsje Delfstrahuizen-Echtenerbrug aan het Tjeukemeer.

Lekker uitrusten en je fiets opladen doe je bij Boerderij recreatie in het mooie plaatsje Delfstrahuizen-Echtenerbrug aan het Tjeukemeer. Het recreatiebedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten en overnachtingen. 

Groepsaccommodatie: Een divers aanbod aan slaapmogelijkheden zorgt er voor dat Boerderijrecreatie erg geschikt is voor groepsovernachtingen. Er zijn verschillende combinaties te maken tussen: het vakantiehuis Boer Teun en Boerin Baukje.

Activiteiten: Er kunnen bij ons op de boerderij veel verschillende avonturen worden beleefd. De activiteiten die wij aanbieden zijn; Koeknuffelen, Escape Room, Fierljeppen, Klompengolf, Boerenbowlen, Hooivorkdarten, Boerenknotshockey, Wie is de mol en Voetgolf.

Boerderijrecreatie is specialist in het verzorgen van een geheel arrangement naar jouw wensen. Ook zijn er diverse catering mogelijkheden zoals; barbecue, yoghurtbarn, lunch, high tea en chinees buffet.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je E-bike oplaadpunt - Boerderijrecreatie

Marwei 124 B
8508 RH Delfstrahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten