Ga naar inhoud
Favorieten 0

Strandhotel Vigilante - Superior Kamer

Makkum

Ruim opgezette tweepersoonskamer met woon- en slaapgedeelte

De Superior Zeezicht kamer is ruim opgezet en heeft een gedeeltelijk uitzicht over het IJsselmeer. De kamers beschikken over een eigen balkon met zitje. De kamer zelf heeft een apart zit- slaapgedeelte, waarvan het zitgedeelte beschikt over twee comfortabele fauteuils en een televisie. Het slaapgedeelte heeft een comfortabel tweepersoons boxspringbed. Je kunt zelf een kopje koffie of thee op de kamer zetten. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met föhn.

Ligging
Dit hotel heeft een unieke ligging. Strandhotel Vigilante is direct aan het IJsselmeer gelegen, slechts gescheiden door een breed strand en boulevard met diverse restaurants en winkels. Vanuit het hotel kun je niet alleen prachtig wandelen over het strand, maar er is ook voldoende gelegenheid voor andere prachtige wandelingen. Het centrum van Makkum is gelegen op een kleine 3 kilometer, ongeveer een half uur wandelen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Vanaf 15 september zijn de Friezen weer in de ban van de Elfstedentocht, 'It giet oan'! Het is soms lastig uit te leggen wat de Elfstedenkoorts met de anders zo nuchtere Friezen doet. Precies dit gevoel kan jij nu zelf ook ervaren als bezoeker van De Tocht in Leeuwarden. En hoe leuk is het om deze voorstelling te combineren met een 2-daags hotelarrangement bij Strandhotel Vigilante waarbij we jou volledig onderdompelen in de Friese cultuur? Je wordt ontvangen met Fryske koffie met berenburg en een Frysk dumke en echte Fryske Fuotten sokken. Zo ben je gelijk ingeburgerd! Bezoek vervolgens vanuit ons hotel één van de Elfsteden om alvast in de stemming te komen. Met de food voucher geniet je van een vroeg diner in Strandhuys Makkum zodat je op tijd bij de voorstelling in Leeuwarden bent.

Inhoud De Tocht arrangement:

Ons 2-daags Musical de Tocht- arrangement* bestaat uit:

1 x Uitgebreid ontbijtbuffet 1x Frysk ontvangst in Strandhuys Makkum met Fryske koffie met berenburg en een Frysk dumke 1x Welkomstgeschenk: echte 'Fryske fuotten' sokken per persoon** 1x Food voucher ter waarde van € 50,00. Vrij te besteden in Strandhuys Makkum voor een vroeg diner zodat je op tijd bij de voorstelling bent

*Let op: een ticket voor Musical de Tocht zit hier niet bij inbegrepen. *Het arrangement is alleen geldig vanaf 2 personen. De prijs voor twee personen voor dit bovenstaande arrangement bedraagt € 116,30 (exclusief de kamerprijs).

Belangrijk om te weten
- Ontbijt is niet standaard inbegrepen bij de huurprijs, dit kun je tegen betaling bijboeken. - Wil je gebruik maken van het De Tocht arrangement, dan kun je dit toevoegen. Het arrangement is geldig op basis van twee personen, exclusief kaartjes voor de musical.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strandhotel Vigilante - Superior Kamer

Holle Poarte 10
8754 HC Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten