Ga naar inhoud
Favorieten 0

Heechsicht

Indijk

In Indijk, pal aan het Heegermeer, vindt u Landhuis Heechsicht waar het uitmuntend toeven is. Zowel voor bezoekers van onze Huiskamerconcerten, alswel voor huurders van het sfeervolle vakantie-appartement als bedrijven

In Indijk, pal aan het Heegermeer, vindt u Landhuis Heechsicht waar het uitmuntend toeven is. Zowel voor ons als bewoners, voor bezoekers van onze Huiskamerconcerten , alswel voor huurders van het sfeervolle vakantie-appartement.

Vakantieappartement
Ons compleet uitgeruste vakantie-appartement voor maximaal 4 personen heeft een woonkeuken, drie slaapkamers, een badkamer en een eigen terras aan het water. Ook uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen. De woonkeuken heeft een comfortabele zit/eetbank en beschikt over een inductie-kookplaat, combi-magnetron en koelkast.
Het gezellige Woudsend en Balk met diverse winkeltjes en restaurants liggen op 15 minuten fietsafstand. Heeg is per boot goed bereikbaar. De bossen van Gaasterland op 10 minuten met de auto.

Vergaderlocatie
Bent u als bedrijf op zoek naar een locatie voor kleine management vergaderingen, bedrijfspresentaties of motivatiebijeenkomsten? Heechsicht is dankzij de prachtige ligging aan het Heegermeer zeer uitnodigend. Maar ook met het verzorgen van een buitenactiviteit staan we u graag terzijde. Aan de eigen steiger van Heechsicht ligt afgemeerd de 'Verwisseling'.Het schip is in 2013 ondergebracht in de Stichting 'Behoud(en) Zeilvaart'. Dankzij de belangeloze inzet van vrijwilligers, deelnames aan nautische evenementen, donaties en verhuur kan dit varend stuk erfgoed behouden blijven voor de toekomst.

Teambuilding op het skútsje 'Verwisseling'
De 'Verwisseling' is ook te huur voor bedrijven. Onder leiding van een ervaren schipper en bemanning kunt u het zeilschip bijvoorbeeld inzetten voor een dagje teambuilding op het water. Of als bedrijfsuitje.

Huiskamerconcerten
Heechsicht-Matinee is een podium voor live muziek (huiskamerconcerten), kunst en cultuur in Zuidwest Friesland. Alle matinees zijn doorgaans op een zondagmiddag en bieden bezoekers naast ontspanning ook een huiselijke, intieme ontmoetingsplek. Het aantal plaatsen (max. 60) is daardoor beperkt. Wees daarom snel met reserveren want vol is vol. Het aanbod muziek en kunst is afwisselend, verrassend en prikkelend.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten