Ga naar inhoud
Favorieten 0

Groepsaccommodatie Appelscha - Nijsingh

Appelscha

Grote kampeerboerderij geschikt voor 107 personen

Deze voormalige boerderij is prachtig verbouwd tot een grote groepsaccommodatie waar plaats is voor 97 personen. Bij binnenkomst stap je de eetzaal binnen. Via de hal stap je een grote woonruimte in met onder andere comfortabele banken en een aantal zitjes. Via de eetzaal kom je in de grote professionele keuken. Deze is volledig uitgerust met onder andere een groot gasstel, snelle vaatwasser en een oven. Het sanitair van deze groepsaccommodatie bevindt zich op de begane grond. In de hal zijn drie losse douches gerealiseerd, naast dat er een heren sanitair en dames sanitair is. Deze beide sanitair gedeeltes bestaan uit twee douches, drie toiletten en meerdere wasbakken. Tevens bevindt zich op de begane grond een slaapkamer, deze is geschikt voor 6 personen. Op de eerste etage kun je vanaf de balustrade de woonruimte in kijken. Aan deze balustrade bevinden zich 8 slaapkamers. Variërend van 7 tot 22 personen. Er is een mogelijkheid om het losse voorhuis van de boerderij erbij te huren. Hier kunnen nogmaals 10 personen verblijven. Deze ruimte is uitermate geschikt voor groepen, waarbij de leiding op hun privacy is gesteld en los van de groep wil verblijven. Het voorhuis beschikt over een eigen badkamer met douche, bad en toilet en een separaat toilet. Een woonkeuken, woonkamer, kantoortje en 5 slaapkamers. Rondom de boerderij is een terras, sportveld, pannakooi, speeltuin met airtrampoline en kabelbaan!

Ligging
De accommodaties van Groepsaccommodatie Appelscha zijn prachtig gelegen midden in de bossen van het Drents-Friese Wold. Het dorp Appelscha, met supermarkten, bakker en een aantal winkels en restaurants is gelegen op nog geen 4 kilometer, hier fiets je gemakkelijk naartoe. Door de ligging in het Drents-Friese Wold leent de omgeving van de Groepsaccommodatie Appelscha zich bij uitstek voor wandelingen of fietstochten.

Belangrijk om te weten
Groepsaccommodatie Nijsingh is niet gelegen op het terrein van Boscamping Appelscha, maar heeft een eigen locatie. Navigatieadres: Tilgrupsweg 5, 8426 SN Appelscha.

Groepsgrootte event:
max. 97 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie Appelscha - Nijsingh

Oude Willem 3
8426 SM Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten