Ga naar inhoud
Favorieten 0

Holiday Boatin - Doerak Sneek

Sneek

Holiday Boatin -Doerak Sneek. De juiste koers naar een onvergetelijke vaarvakantie. Doerak motorbootverhuur vanuit Sneek voor familie's, gezinnen met kinderen, vrienden, van 1 tot 6 personen. Ook zonder vaarervaring, wij geven uitgebreide vaarinstructie.

Holiday Boatin - Doerak Sneek.
De juiste koers naar een onvergelijke vaarvakantie.

Doerak motorbootverhuur vanuit Sneek voor familie's, gezinnen met kinderen, vrienden e.d. van 1 tot 6 personen. Ook zonder vaarervaring bent u welkom. Wij geven uitgebreide instructie, op schrift en in de praktijk. Voor uitgebreide informatie kijk op: www.holidayboatin.nl

Makkelijk varen met de Doerak
De Doerak is een comfortabel, ruim en makkelijk te bevaren motorboot. De grote stabiliteit, geringe diepgang, lage afstap en lage doorvaarthoogte zijn “dé kenmerken” van de Doerak. Dat maakt de Doerak zeer geschikt voor de waterwegen in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.  Prijslijst:

Friesland, het mooiste vaargebied van Europa,
Friesland is een watersportgebied met voorzieningen voor de watersport die je vrijwel nergens anders vindt. Met vele (gratis) ligplaatsen op de mooiste plekjes in de vrije natuur en in de dorpen en steden jachthavens en passantenplaatsen.

Holiday Boatin – Doerak Sneek is een professioneel familiebedrijf, waar service hoog in het vaandel staat, ruim 40 jaar ervaring, gekwalificeerde medewerkers en een eigen werf.

Holiday Boatin – Doerak Sneek is lid van de HISWA.

Wij heten u van harte welkom
Connie & Teus Smits
Judith & Joost van Maasakker – Smits

De juiste koers naar een onvergetelijke vaarvakantie
www.holidayboatin.nl    info@holidayboatin.nl     tel.0515-413781

Eeltjebaasweg 3,  8606 KA  Sneek
Watersportgebonden bedrijvenpark "t Ges Sneek.

Accommodatietype:
Lang verblijf
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Holiday Boatin - Doerak Sneek

Eeltjebaasweg 3
8606 KA Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten