Ga naar inhoud

Restaurant Ode

Dokkum

Ervaar, proef en ontdek de Nieuwe Friese Keuken, geïnspireerd door Geert Jan Vaartjes: een eerbetoon aan de unieke smaken die Fryslân te bieden heeft.

Neem alvast een kijkje

Tijdens de Culinaire Wadden Weken 2025 proef je bij ons het volgende:

  • Waddenoester
  • Amuse seizoensvis van het wad, als ceviche, met zeekraal
  • Selderij pre dessert: - Sorbet van zuring en bruswyn | lamsoor | karnemelk | olie selderij en lavas | salade groene appel en bleekselderij | ganache van yoghurt en witte chocolade

Boek jouw tafel en ontdek de smaak van het Waddengebied.

Nooit eerder was je zo dicht bij de actie: chef-kok Liudger van der Meer en zijn gedreven team koken vanuit het centrum van het restaurant. Dineren bij Ode is een belevenis die je wilt delen. We nodigen je uit voor een culinaire reis en betrekken je bij onze passie voor uitzonderlijk goed eten. We transformeren het alledaagse in iets bijzonders.

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je ontvangt elke maand inspiratie, unieke tips en winacties van Visit Friesland.